154 Kopparfärgat (149 av 365)

Aldrig trodde jag väl att jag skulle få så många vackra gäster. En kväll satte jag upp ett vitt lakan på balkongen och tände min nyinköpta nattfjärilslampa. Så fort det blev mörkt kom de i massor. Olika små fjärilar, sländor, en nyckelpiga och en blomfluga. Jag fotade dem och har sedan försökt artbestämma dem. Det är inte så lätt men jag vet nu att den kopparfärgade till höger är en vithövdad bredvecklare. Den vänstra är fortfarande okänd för mig.

9 svar på “154 Kopparfärgat (149 av 365)

      1. Ja den lockar till sig nattfjärilarna som satte sig på lakanet. Det finns även de som haft övermogen frukt att locka med. Om du är på Facebook så finns gruppen Nattfjärilarnas vänner. Där får man många bra tips.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star