8 svar på “203 Mygga (93 av 365)

    1. Tack! Ja jag har ett AF-s micro Nikkor 85mm 1:3.5 som jag har som makro- men även till typ porträtt. Det är svårt med skärpan dock eftersom fokus blir så snävt, bara en remsa. Många ”stackar” ju sina makrobilder och jag har läst litegrann om det men inte testat ännu. Dock är den här bilden ganska brusig men det beror mer på avsaknaden av ljus tror jag eller att det är ett DX-objektiv och min kamera en FX så jag måste ställa om det varje gång. Men objektivet är litet och lätthanterligt.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star