255 På plats (73 av 365)

Den här morgonen klev jag upp klockan halv tre för att vara på plats innan solen gick upp. Jag hoppades på att få se ett orrspel. Klockan fem kom tre tuppar inflygande precis där jag satt och började spela – i två minuter sen försvann de. Men det var det värt.

6 svar på “255 På plats (73 av 365)

    1. Tack! Jag vet hur det är hos dig men här kan man med lite ansträngning hitta flera spelplatser. Vi fick ett tips av en slump och kunde sitta i en sån där liten bod som finns på byggarbetsplatser. Vi öppnade fönstren och satt där och väntade. Tyvärr blev vi mer och mer synliga, när det ljusnade, så jag tror att de såg någon rörelse och blev skrämda. Det bästa är att nog att sitta i ett riktigt gömsle. Ja det är en upplevelse. Spänning och hög puls när de dök upp.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star