153 Kontakt (80 av 365)

Snösparven är nog en av mina favoritfåglar och varje vår försöker jag mig på att fotografera dem vilket inte är så lätt efter som de är så flyktiga. Den här dagen såg jag att det satt en flock sparvar på ett fält så jag började att närma mig dem sakta sakta ett steg i taget. Till slut satte jag mig ner och väntade för att se om de kom lite närmare. Det var cirka 20 stycken som sprang omkring på marken och letade något att äta och verkade till slut inte bry sig så mycket om mig. De hade hela kontroll på vad jag gjorde men de fortsatte med sitt och jag med mitt. En fantastisk känsla. Snösparven på bilden är en hona.

4 svar på “153 Kontakt (80 av 365)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star