257 Påskgul (67 av 365)

Den här gulsparven fotade jag på påskdagen. Det var två stycken som jag först inte såg och som skrämdes iväg till ett buskage. Efter lite väntan flög en av dem ner kanske fem meter ifrån mig. Där satte den sig alldeles still en liten stund så att jag kunde ta några bilder. När jag tog ner kameran så flög den vidare. Generöst tycker jag.

8 svar på “257 Påskgul (67 av 365)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star