40 Den här är jag nöjd med (51 av 365)

Det här temat var ett av mina egna förra året och även då hade jag ett foto på en större hackspett. Det finns många lokaler här i Umeå där hackspettarna trivs så det är kanske inte så konstigt att det blev en till. De är bra att öva sig på. Det som gör att jag är nöjd med det här foto är att jag innan hade bestämt mig att ta ett typ porträtt av den. Jag väntade tills den klättrat upp en bit på stolpen så att det var tomt bakom och att jag kom så nära det bara gick. Det är kul när man har en föreställning om man vad vill ha och sen lyckas uppnå det. Här är förra årets foto

8 svar på “40 Den här är jag nöjd med (51 av 365)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star