En strimma hopp (Eget tema 366 av 366)

Jag tyckte den här bilden och temat passade för att avsluta med. Det har varit ett besvärligt år med allt vad pandemin har fört med sig. Flera teman har varit svåra eftersom jag inte har kunnat vara där det finns andra människor men jag fick ihop mina 366 till slut. Nu hoppas jag att nästa år blir ett bättre år för oss alla. Jag tänkte göra ett upphåll från utmaningen 2021. Jag får säkert abstinens och kommer ångra mig ibland men jag hoppas kunna återvända till 2022. Tack för alla kommentarer och glada tillrop.
God jul och Gott nytt år

18 svar på “En strimma hopp (Eget tema 366 av 366)

 1. Grattis till målgång! Passande bild till slutet. Synd att du inte är med nästa år. Kommer att sakna dina fina bilder. Tveksamt om jag går i mål i år, men ännu lever hoppet …..
  God Jul och Gott Nytt År till dig.

  Gillad av 1 person

 2. Vacker och passande bild till temat! Grattis till målgången! Det har varit kul och lärorikt att följa dig och dina vackra naturbilder. Tråkigt att du inte ska vara med nästa år men man kan inte vara med på allt. Hoppas vi ses 2022! 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Fin bild till ett bra tema. Hoppas verkligen på ett bättre 2021. Man brukar ju säga att det är resan som är viktigast, inte målet. Och det ligger mycket i det. Men grattis till målgången iaf 🙂 Det har varit både roligt, lärorikt och inspirerande att ta del av dina bilder och kommentarer 🙂 God jul och Gott nytt år! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja det är jobbigt på ett sätt att inte vara med men jag har svårt att hinna med och kommentera alla fina bilder och det blir lite stress över det. Jag fotar ändå varje dag. Men man har till den 15 februari på sig att bestämma sig. Lycka till.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star