32 Brett sortiment (357 av 366)

Under de dagarna jag var med vid ringmärkning i oktober fick vi ganska många olika arter. Här en bergfink men även kungsfågel, svartmes, sävsparv, stjärtmes, talgoxe, blåmes, gulsparv och talltita. Första gångerna såg det lite jobbigt ut när de hängde där i nätet men det är skickliga ringmärkare som jobbar fort och försiktigt. Det tar inte så lång tid förrän de är fria att flyga igen.

5 svar på “32 Brett sortiment (357 av 366)

    1. Tack! Jag vet jag tycker också det men det var bra att vara med och se hur de gör. Ringmärkningen har stor betydelse för att kunna se hur de ökar eller minskar i antal. Kommer du ihåg under temat ringmärkt så berättade jag om att jag skickat information om en storspov till ringmärkningscentralen? Jag fick svar för ett tag sen. Den var ringmärkt i NORFOLK, HEACHAM, KEN HILL i England för 13 år och 259 dagar sedan. En veteran alltså. Kul att veta tycker jag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star