193 Min historia (342 av 366)

Det här är Sickan. Jag har varit livrädd för spindlar i hela mitt liv men nu det börjar gå över. Under de senaste åren har jag fotat, artbestämt och läst på om de spindlar jag hittat. Den här korsspindeln har bott på utsidan av ett fönster i vår stuga. Där har jag kunnat studera hennes (det är en hon) beteende. Äta, vila och spinna nät. Jag har till och med räddat henne från att drunkna efter att hon gått ner i Tjalves vattenskål. En dag nu i höst var hon borta men jag hoppas att jag får se henne i sommar igen.

6 svar på “193 Min historia (342 av 366)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star