Vem där? (Eget tema 248 av 366)

Jag ligger på magen bakom en kulle för att försöka få en bild på renarna som är på väg mot mig. Det suddiga i förgrunden är växtlighet. Den här renen stannar och vädrar och undrar vad det kan vara för en som finns i närheten. Jag hade mitt fasta teleobjektiv på eftersom man sällan kommer tätt inpå dem på fjället. Den såg mig inte till en början och när den väl rörde på sig kom den alltför nära för att det skulle bli någon bild. Hur ofta står man inte där med fel objektiv på. När den väl upptäckte mig sprang den snabbt uppför fjället och iväg bort.

10 svar på “Vem där? (Eget tema 248 av 366)

  1. Men det blev ju en fin bild ändå 🙂 Det där med fel objektiv känner jag igen. Det händer ju allt som oftast att man dyker på något och konstaterar att man just då inte har rätt objektiv på kameran 🙂

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star