245 Reserverad (245 av 366)

Den här marmorspindeln drog sig undan och kröp ihop till en boll när jag närmade mig för att fotografera. Jag har alltid varit jätterädd för spindlar men sen jag börjat fotografera och artbestämma dem har rädslan minskat.

5 svar på “245 Reserverad (245 av 366)

    1. Tack! Helst vill jag fota dem när de har alla benen ute men trots att jag väntade ut den ville den inte visa sig i sin helhet utan förblev ihopkrupen. Att tävla i tålamod med en spindel är nog inte de lättaste.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star