Den här är jag nöjd med (Eget tema 222 av 366)

Alla har vi väl någon bild som man lyckats riktigt bra med. Den här är jag så nöjd med. När jag fotograferar fåglar har jag flera mål. Dels att fånga den i en fin miljö (här med den döda granen full med hänglav) dels att få en rörelse med i bilden (den här är optimal då hela fågelns teckning syns) och dels att få bra skärpa och ljus. Det är inte så ofta alla målen uppnås men här tycker jag att jag lyckades.

16 svar på “Den här är jag nöjd med (Eget tema 222 av 366)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star