266 Sitt fint (138 av 366)

Efter en övernattning i skogen såg jag, tidigt på morgonen, en hare nere på stranden. Jag satte mig ned alldeles stilla och väntade. Den kom hoppande närmare och närmare. Den upptäckte mig först när den var cirka 5 meter ifrån mig. Lugnt vek den av och satte sig ner och tittade på mig och fortsatte sen in i skogen. Tänk vilken lycka att få komma så nära.

14 svar på “266 Sitt fint (138 av 366)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star