267 Skam den som ger sig (122 av 366)

Att försöka fånga en svala när den jagar insekter är verkligen en utmaning. Jag tog många många bilder mest suddiga men även flera där svalan inte ens var med i bild. Det är så fantastiskt snabba i luften. Det var de första svalorna för i år. Hussvala och som den på bilden ladusvala.

9 svar på “267 Skam den som ger sig (122 av 366)

  1. Vi brukar ha mycket svalor där jag bor (förmodligen hussvalor). Vi sitter ibland på vår balkong och studerar deras framfart. Det går verkligen undan. Jag har inte ens försökt fotografera dem. Kanske skulle göra ett försök i år 🙂 Den här har du fångat fint. Har aldrig tidigare sett att stjärten ser ut sådär.
    Det känns som om de kommit tidigt i år. Vi såg vår första igår. De brukar annars komma i mitten av maj här.

    Gillad av 1 person

    1. Vad roligt att ni har dem runt i kring. Jag har heller aldrig sett stjärten så förrän nu. Med kamerans hjälp kan man fånga det som inte hinns med. Ja den här var ute vid havet och snart har vi den hemmavid också. Hussvalan har inga spröt och grund klyka. De är ännu snabbare. Visa gärna om du fångat den. Tack för din kommentar.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star