17 svar på “17 Besök (104 av 366)

 1. Celebert besök 🙂 Fin bild på den vackra fågeln. Snyggt med det korta skärpedjupet och lugna bakgrunden.
  Men som man kan läsa. Jag tyckte först att du skrivit par-krymling och undrade om det var en särskild variant av mandarinand. Jag är ju inte så bra på fågelarter. Men sedan insåg jag att det stod park-rymling 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack och jag ser att jag skrivit det så. Jag har umgåtts med fågelskådare nu och läst fågelböcker och det är nog ett begrepp som används i de kretsarna. Vad bra att du berättade. Det gör, förhoppningsvis, att jag tänker på vad jag skriver till mina bilder. Tack Claes för din kommentar.

   Gillad av 1 person

 2. Så kul att du lyckades fånga den fina fågeln med dess färggranna och praktfulla dräkt.
  En gång under min skådartid såg jag mandarinänder i en park i Tokyo men vad jag minns räknades även dessa som parkrymlingar. Tyvärr var de i alla fall inte kryssbara.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star