339 What! (87 av 336)

Vid den här tiden på året är jag ute nästan varje dag och tittar på alla sångsvanar. Det är ett sådant skådespel. Döm om min förvåning när det helt plötsligt fanns en svart svan (Black swan) bland alla sångsvanar. Troligtvis är den en rymling från någon park eftersom de i vilt tillstånd endast går att hitta i Australien och Nya Zeeland. Det var svårt att få ett riktigt bra foto på den svarta med alla vita runt i kring.

12 svar på “339 What! (87 av 336)

  1. Vi har svart svan i Slottsskogen här i Göteborg, men häftigt att se en ”i det vilda”. Jag tycker nästan det ser ut som att den vita svanen mitt emot den svarta säger något -kanske säger den till och med ”what!” 😀

    Gillad av 1 person

    1. Jaha vad roligt. Vem vet det kanske är därifrån den har gjort en utflykt hit upp till oss. Ja det var flera sångsvanar som var ganska aggressiva mot den. Fast det bråkas rätt mycket när de är så många.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star