17 svar på “16 Balansera (32 av 365)

   1. Jo de är ganska rejält mycket större, jag hade den amerikanska varianten – han vägde 60 kg som mest. En rejäl bit men så snäll, så snäll… Vi funderar faktiskt på en shiba när det blir så dags (där är vi inte ännu), lite mer praktisk storlek och ryktet säger att det är en akita i miniformat.

    Gilla

   2. Det gör jag – när det blir så dags. Än är det ”hundlös” som gäller och så får det bli till dess lusten och tillfället infinner sig. Lånar syster ysters akita med ojämna mellanrum så helt hundlös behöver jag inte vara 🙂

    Gillad av 1 person

 1. Så duktig! Kul att leka och träna med den. Vi har alltid haft Vorsterh hemma under min uppväxt, jag körde mycket egen agility i skog och mark på trappor och egna slalombanorna i skogen. Det var så kul för både dem och jag. Kvalitetstid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star