297 Tidskrävande (18 av 365)

I flera dagar har jag försökt få en bild på månen som jag är någorlunda nöjd med. Jag tränar inför att fotografera blodmånen den 21 januari.

12 reaktioner till “297 Tidskrävande (18 av 365)

  1. Jaså, är det blodmåne igen! Tack för tipset! Din månbild är jättefin! Det behövs absolut tränas och övas för att lyckas med en månbild och så klokt att du gör det i förväg! Jag gjorde det inte så jag hade bara den lilla stunden blodmånen fanns på himlen att lyckas med bilden! Hade önskat att jag också övat innan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s