15 svar till “326 Upplyftande (13 av 365)”

  1. WOW!! Så snyggt. Det var så fin dimma igår i Umeå! Jag våndades i bilden på väg hem!! Men vi skulle till Dammatchen hemma i Piteå med en matchtid att passa så det gick inte att stanna….den enda ggr jag inte gillat att köra till match…

    Gilla

  2. Otroligt vacker bild! Tack för dina kommentarer hos mig! Just detta med att placera huvudmotivet i bilden ocentrerat är en fotoregel som kan vara bra att följa ibland! Den kallas tredjedelsregeln och innebär att huvudmotivet ska vara en tredjedel in i bilden! Ibland centrerar jag också men då gör jag det för att jag tycker det är bättre så! Jag testar alltid först med tredjedelsregeln! 🙂 Mitt råd är att testa och sedan göra det man tycker känns bäst! Det sägs att tredjedelsregeln gör bilden mera lättillgänglig och intressant!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: